Det gode fotografi foreviger de fantastiske og foruroligende øjeblikke. Det kondenserer tid og handlinger, og det kan som intet andet medie skabe genkendelighed og identifikation. Det kan skabe debat eller helt nye perspektiver. I mine øjne kan fotografiet noget ganske særligt.

Skærmbillede 2018-04-11 kl. 09.37.07
Jeg hedder Christine Almlund, og jeg møder dette særlige medie dagligt ikraft af mit arbejde som specialist for fotokunst hos Bruun Rasmussen. Det er mine små og store møder med fotografiet, jeg deler her. 

Jeg har haft min gang hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner siden 2005. I de første mange år som specialist og formidlingsleder af bogafdelingen, og siden 2014 som specialist og afdelingsleder for fotokunst.

Jeg brænder for fotografiet som kunstart, medie og historiefortæller. I mit arbejde møder jeg fotografier af alle slags – klenodier fra fotografiets tidligste år til samtidskunstens fotografiske perler. Det giver en masse oplevelser og ikke mindst mange forskellige perspektiver på fotografiet – som kunst, som dokumentation, som oplevelse. 

Denne blog er tænkt som et sted, hvor jeg kan dele nogle af mine daglige møder med fotografiet – små som store. Det kan være et møde med en spændende kunstner, en særlig fototeknik eller et billede som vækker sanserne. Det er her jeg vil samle artikler, nyhedsbreve, events og alt muligt andet, som relaterer sig til fotografiet og mit arbejde med det.

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte på min mail foto@bruun-rasmussen.dk